Huis te koop

435000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11145455
Immoweb code : 11145455

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
425 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne woning met inpandige garage en tuin

Deze moderne instapklare woning, gelegen in een rustige woonomgeving, biedt een open gevoel door de in elkaar lopende ruimten en de grote raampartijen. Hierdoor baadt de woning in licht en is er onmiddellijke connectie met de tuin.

Via de inkomhal waar een apart toilet en een vestiaire aanwezig zijn, komen we in de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een bureauruimte en een zithoek. Deze laatste loopt ineen met de mooie, volledige ingerichte keuken annex eetplaats. Vanuit de keuken en eetplaats is er zicht op de tuin. Naast de keuken is er een bergruimte/wasplaats via dewelke er toegang is tot de inpandige garage alsook tot het terras.

In de leefruimte is er een open trap naar de eerste verdieping. Hier vinden we een open ruimte die momenteel gebruikt wordt als bureau- en hobbyruimte (maar eveneens als slaapkamer kan ingericht worden), een aparte dressing, een ruime slaapkamer en een volledig ingerichte badkamer (bad- inloopdouche- dubbele wastafel-toilet).

Aan de voorzijde van de woning zijn een aantal parkeerplaatsen voorzien. In de tuin (gelegen langs de achterzijde en aan de zijkant van de woning) is er een tuinberging aanwezig. Verder we vinden we er een aangelegd terras en een ruim gazon.

Gunstig EPC: 133 kWh/m² jaar - label B - UC: 3047596-RES-1.
Warmtepomp - vloerverwarming.


bouwvergunning -woongebieden - geen voorkooprecht -geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd - verkavelingsvergunning.

Perceelscore of P-score: A - ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op