Huis te koop

376000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11357014
Immoweb code : 11357014

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
74 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning + garagebox (€28 000)

Nieuw op de markt: Perfecte starterswoning of slimme investering!
Bent u op zoek naar uw eerste eigen woning of een goede investering voor de verhuurmarkt? Stop dan met zoeken! Wij stellen u een charmante en praktisch ingedeelde woning, gelegen op een strategische locatie nabij belangrijke invalswegen.
Indeling van de woning:

?•?Gelijkvloers: Hier vindt u 2 comfortabele slaapkamers en een praktische badkamer. Beide slaapkamers bieden rust en ruimte en kijken uit op de gezellige tuin, die u direct vanuit dit niveau kunt betreden. De tuin is een oa
?•?Eerste verdieping: De leefruimte en keuken vormen een open concept, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel zorgt . De recent vernieuwde keuken is volledig ingericht met moderne apparatuur. Aansluitend vindt u een uitnodigend terras, ideaal voor een kopje koffie in de ochtendzon. Ook is er een praktisch gastentoilet op deze verdieping aanwezig.
?•?Zolderverdieping: Deze ruimte is deels afgewerkt, maar kan ook omgetoverd worden tot twee extra slaapkamers, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Extra: Er is een mogelijkheid tot het apart aankopen van een garage, wat zorgt voor extra comfort.
Deze woning is niet alleen praktisch door de goede indeling en de aanwezigheid van buitenruimtes op verschillende niveaus, maar ook strategisch gelegen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Neem contact op