Huis te koop

430000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11404440
Immoweb code : 11404440

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis 4 slaapkamers, 2 badkamers, garage en stadstuin

Welkom in dit instapklare huis, gelegen in het hart van Vilvoorde. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en modern wonen, met een perfecte combinatie van ruimte, stijl en praktische voorzieningen.

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime garage, ideaal voor het veilig parkeren van uw voertuig. Daarnaast is er een slaapkamer met airco, een moderne badkamer, een handige kelder voor extra opslagruimte en een charmante stadstuin waar u kunt genieten van buitenlucht en privacy.

De eerste verdieping herbergt een zeer grote woonkamer en eetkamer, perfect voor gezellige familiemomenten en het ontvangen van gasten. Aangrenzend aan de eetkamer vindt u een recent vernieuwde keuken, uitgerust met moderne apparatuur en alle gemakken die een kookliefhebber zich kan wensen. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een knus terrasje, een ideale plek voor een ochtendkoffie of een ontspannende avond.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk voorzien van hun eigen airconditioning, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het seizoen. Ook is er op deze verdieping een tweede badkamer, wat bijdraagt aan het dagelijks comfort.

De elektrische installatie van het huis is conform de huidige normen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid en betrouwbaarheid.

Deze woning biedt u de unieke kans om te wonen in het levendige centrum van Vilvoorde, met alle voorzieningen binnen handbereik en een huis dat klaar is

Neem contact op