Huis te koop

405000€

3 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 11347865
Immoweb code : 11347865

Overzicht

3 slaapkamers
253 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

prachtige huis te koop

Welkom in dit prachtige huis met drie slaapkamers, tuin, veranda, twee doucheruimtes, twee toiletten, een nieuw dak met isolatie en een onlangs gerenoveerde achtergevel. Deze ruime, lichte woning is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar comfortabele, functionele leefruimte.

Het huis ligt in een rustige woonwijk, dicht bij voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. De tuin biedt een aangename buitenruimte om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht, terwijl de veranda het hele jaar door natuurlijk licht binnenlaat. De recente renovatie van het dak en de gevel zorgt voor uitstekende isolatie en een moderne uitstraling, zodat toekomstige huiseigenaren kunnen genieten van optimaal comfort.

Als je geïnteresseerd bent in deze woning, neem dan contact met me op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Ik laat je graag deze warme en gezellige woning bezoeken. Bedankt voor je interesse in deze woning en aarzel niet om contact met me op te nemen als je nog vragen hebt. 0486/12.97.89

Neem contact op