Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11349462
Immoweb code : 11349462

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gerenoveerde huis van 3 slaapkamers

Ontdek deze charmante en volledig gerenoveerde woning bestaande uit 3 slaapkamers, een tuin en een garage. De woning is gelegen in een rustige en residentiële woonwijk met een prachtig uitzicht op het domein van de drie fonteinen. Met een netto bewoonbare oppervlakte van 120m² op een perceel van 200m², biedt deze woning alle nodige comfort voor een vervullend gezinsleven.

Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal met een gastentoilet, een ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitnd de eetkamer grenzend aan een grote glazen schuifdeur die toegang geeft tot de tuin en het domein van de drie fonteinen. Daarnaast vindt u de volledig uitgeruste en semi-open keuken alsook de garage, die volledig is omgebouwd tot een speelkamer voor kinderen. Op de eerste verdieping bevinden zich de goed ingedeelde en gescheiden drie slaapkamers alsook de badkamer.

Dit huis is perfect voor wie comfort, modern wonen en nabijheid tot de natuur wil combineren in een rustige en gewilde buurt. Het is een kans om rustig te wonen in het hart van Vilvoorde. Om een bezoek in te plannen of voor meer informatie, bel gerust 0495/79.49.21!

Neem contact op