Huis te koop

199000€

3 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 11262476
Immoweb code : 11262476

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
496 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin…

In het gezellige Vlamertinge, op een centrale ligging tussen Ieper en Poperinge, treffen we deze op te frissen halfopen bebouwing aan.

De verdeling van de woning is als volgt. Via de ruime inkomhal kunnen we verder naar de leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de keuken terug, met toegang tot de veranda. Hier kan je in alle rust genieten van de zon, en langs hier kan je vlot verder naar de tuin. Vervolgens kunnen we naar de berging met aansluitend een eerste badkamer. Deze bestaat uit een douche en lavabomeubel. Als laatste beschikt de gelijkvloerse verdieping nog over een apart toilet.

Op het eerste verdiep vinden we maar liefst drie slaapkamers terug. Alsook hebben we hier een tweede badkamer met een ligbad en enkele lavabo. Dan kunnen we door naar de zolder, die langs een vaste trap te bereiken is. Een grote ruimte, waar zeker mogelijkheid is om nog twee extra slaapkamers te maken of een ontspanningsruimte, bureauruimte,...

Buiten vinden we nog een ruime berging terug, alsook achteraan in de tuin een tuinhuis. Dankzij de halfopen aard van de woning heeft de woning alsook een oprit, met garage van 40 m².

Kortom een woning met tal van mogelijkheden. Ben jij de handige Harry die op zoek is naar een op te frissen ruime woning? Stop dan met zoeken, dit is de woning die je nodig hebt. Aarzel dan niet, neem snel contact op en ontdek meer troeven ter plaatse.

Troeven
* Centrale ligging
* Zuidgerichte tuin
* 3-4 slaapkamers
* Grote zolder met vast trap

Neem contact op