Huis te koop

599000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11209482
Immoweb code : 11209482

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
580 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare bungalow TE KOOP in Vlezenbeek met 3 slaapkamers

Deze instapklare, volledig gerenoveerde en uitstekend onderhouden woning is ideaal gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum van Vlezenbeek met alle faciliteiten in de buurt (school, winkels, openbaar vervoer, ...) én op een boogscheut van Brussel (metro Erasmus, Ring, ...).
De ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire leidt naar de leefruimte (eetkamer en salon) met mooie lichtinval en halfopen ingerichte keuken met zitruimte. Via de nachthal bereiken we de badkamer met inloopdouche en lavabo en de 2 ruime en lichtrijke slaapkamers met zicht op de tuin. Op de 1ste verdieping vinden we de master-bedroom met veel opbergruimte.
Er is een onderhoudsvriendelijke tuin, ruim terras, garage (voor 2 wagens), 2 grote kelders metaansluitingen voor wasmachine en droogkast en bureau (ook allemaal toegankelijk via de oprit). CV op gas (recente gascondensatieketel) - buitenschrijnwerk: PVC/dubbel glas.
EPC = label B (geen renovatieplicht) - EK = niet-conform - Asbestattest = in aanvraag.
Extra troeven: zonnepanelen, rolluiken en airco in de slaapkamers, parket in leefruimte en slaapkamers, Zuid-gerichte tuin met zicht op bos, ...
Interesse? Contacteer ons snel! 02 897 70 00 of [email protected]

Neem contact op