Huis te koop

* 343750€

3 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 11140066
Immoweb code : 11140066
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
322 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle BEN-woning

Vliermaal is een deelgemeente van Kortessem en onderdeel uitmakend van de aangename landstreek Haspengouw tussen Hasselt, Diepenbeek en Tongeren. Deze locatie is op korte rijtijd gesitueerd ten opzichte van de E313 met directe verbindingen richting de verkeersknooppunten Lummen (E314) en Loncin (E40/E42 en de E25).

Onze casco plus formule vormt het perfecte vertrekpunt voor een woning op maat. Met een solide basis en de nieuwste materialen inclusief bouwtechnieken bieden we de structuur waarop jij je eigen stempel kunt drukken. Jouw stijl, jouw visie - het begint allemaal hier.

Bij WGPB gaan we verder dan standaardoplossingen. Onze woningen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, waardoor je niet alleen het milieu helpt, maar ook bespaart op energiekosten. Dankzij de slimme integratie van zonnepanelen en een warmtepomp kun je genieten van een comfortabele levensstijl met minimale impact op de planeet.

De woning wordt casco-plus opgeleverd inclusief externe overeenkomsten (studiekosten architect, ingenieur, grondsondering, veiligheidscoördinatie en energieprestatie).

Wat wordt er opgeleverd ?
- Ruwbouw, dakwerken, buitenschrijnwerk;
- Technieken: elektriciteit, sanitaire leidingen, warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie type D, zonnepanelen;
- Pleisterwerken, vloerisolatie, chapewerken.

Totale prijs casco-plus woning incl. btw, bouwgrond en externe overeenkomsten bedraagt € 397.877,50.
OVERIGE KENKMERKEN (lot 2)
° perceeloppervlakte: 322 m²
°...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op