Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 323 vierkante meters

Immoweb code : 11250150
Immoweb code : 11250150

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
323 vierkante meters bewoonbare ruimte
1779 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met voll.onderkeldering, 4 slpks., 2 badk

Verzorgde woning met volledige onderkeldering/garage op een perceel van +/- 1.779 m². De tuin is volledig omheind, mooi aangeplant, heeft enkele mooie grote bomen in de achtertuin en vooraan een brede, ruime oprit voor wel 6 auto's. 24 zonnepanelen om een warmtepomp te kunnen plaatsen !

Indeling : Inkomhal, ruime woonkamer met een schouwmantel in Franse steen voorzien van een nieuwe houthaard alsook een grote schuifraam grenzend aan het overdekt terras en de tuin.
De grote keuken (+/- 5 jaar) heeft eveneens een grote schuifraam die uitgeeft op het overdekt terras en de tuin en is uitgerust met vele kasten, een grote koelkast met diepvriezer - tweede koelkast - oven - microgolf - inductiefornuis - dampkap - vaatwasser en een granieten werkblad. Achter de keuken bevindt zich de wasplaats met aanbouwkast en een aparte toilet met douche en wastafel (voll.vernieuwd). Daarnaast zijn er 4 slaapkamers, een nachthal met aanbouwkast en een zeer ruime badkamer voorzien van twee ingebouwde wastafels met kasten - een wc. en een luxueus ligbad/jacuzzi tevens te gebruiken als stoomdouche met zijsproeiers. Via de keuken is er een trap naar het souterrain bestaande uit 5 aparte bergingen en een diepe ruime garage met automatische poort.
Bijzonderheden: PVC ramen met dubb.beglazing 1.0 / vooraan geluidswerend, cv. op stookolie met nieuwe brander (+/- 6 jaar oud), rolluiken aan alle ramen met geisoleerde rolluikbakken, zowel muren als vloeren zijn geisoleerd alsook de zolde

Neem contact op