Huis te koop

699000€ Oude prijs € 749.000

3 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11304599
Immoweb code : 11304599

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
1010 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte BEN-villa in een groene omgeving.

Energiezuinig en landelijk gelegen BEN-villa met drie slaapkamers op 10a10ca te Vorselaar.

Ligging: Rustig en groen maar toch centraal gelegen te Vorselaar met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E34 zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die zowel toegang verleent aan de aparte bureauruimte als de leefruimte. De leefruimte, bestaande uit de woonkamer en eetkamer, geniet door de grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin en achterliggende weilanden. De naastgelegen hyper-geïnstalleerde open keuken werd met kwalitatieve materialen afgewerkt. Naast de keuken bevindt zich de berging/wasplaats met een douche.

Via de vaste trap (verder af te werken) in de leefruimte bereikt u de eerste verdieping die toegang verleent aan drie ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Wat meteen opvalt in de badkamer is opnieuw de grote raampartijen die zicht bieden op de achterliggende weide vanuit uw ligbad. Verder beschikt de badkamer nog over een inloopdouche.

Tot slot om dit geheel compleet te maken bereikt u via het schuifraam in de leefruimte het deels overdekt terras met achterliggend de ruime tuin met prachtig zicht over de achterliggende weilanden. In de tuin bevindt zich nog een ruime garage (8m op 4m), uitgerust met 3 fase stopcontacten zodat u een la

Neem contact op