Huis te koop

499000€

3 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11333296
Immoweb code : 11333296

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
260 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare HOB met garage gelegen nabij het centrum van Vor

Instapklare HOB met garage gelegen in het centrum van Vorselaar

Ligging: Gelegen in een rustige, afgesloten residentie in het centrum van Vorselaar met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving.
Via een poort met oprijlaan bereik je het afgesloten domein waar zich 10 woningen bevinden. Dit creëert een gevoel van rust en veiligheid.

De unieke woning werd gebouwd in 2011, voldoet aan de huidige normen, voorzien van eye catchers en alle ruimtes zijn optimaal benut.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die voorzien is van vestiairekasten en gastentoilet. De woonkamer staat in interactie met de tuin. Deze is voorzien van airco en via de schuifraam heb je toegang tot het terras en tuin. Aansluitend bevindt zich de keuken die volledig geïnstalleerd is. Hier vind je een kookplaat op gas, dampkap, koelkast, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak en berging. Verder een aparte wasruimte. Via de trap bereikt u 3 slaapkamers met airco, toilet en badkamer voorzien van een ligbad, douche en twee wastafels in meubel. De tweede verdieping is volledige ingericht met airco en badkamer met douche en toilet. Tot slot behoort er een garage bij de woning.

Kortom, een woning met hoogwaardige materialen en mogelijkheden dankzij het ruime volume op een kindvriendelijke locatie.

Extra's:
- EPC: 120 kWh/m² jaar
- Vloerverwarming
- Ventilatie D Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Neem contact op