Huis te koop

235000€

2 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11376477
Immoweb code : 11376477

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
1574 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 2 slaapkamers en zuid gerichte tuin

Charmante woning met 2 slaapkamers en zuid gerichte tuin van 15a 74ca

Deze karaktervolle halfopen bebouwing betreed je via een gezellige inkomhal met toegang tot de woonkamer en de 2 slaapkamers. De woning beschikt over een afgewerkte badkamer en volledig uitgeruste keuken.
De ruime en gezellige woonkamer wordt verwarmd met een palletkachel en door de grote ruimte is dit ideaal voor ontspannen avonden met familie en vrienden.
Buiten geniet je van een uitgestrekte zuid gerichte tuin die volledig omheind is. De grote zolder kan afgewerkt worden voor meer slaapkamers te creëren maar is momenteel nog niet afgewerkt.

Hoewel de woning gedeeltelijk gerenoveerd is en reeds een gezellige uitstraling heeft, biedt ze nog mogelijkheden voor verdere renovatiewerken naar eigen smaak en behoefte. De woning is instapklaar mits enkele energetische renovatiewerken.

Gunstig gelegen nabij het charmante centrum Groot-Vorst en op enkele minuten van de oprit 24 E313 Antwerpen/ Hasselt.
Deze woning heeft een energiescore F (1012kwh/m2) dus is onderworpen aan de Vlaamse renovatieplicht. Er zijn in de tussentijd al energetische werken uitgevoerd (Isolatie op het zolder, nieuwe ramen, vernieuwde kachel, ...).

Pluspunten:
- Goede ligging
- Instap klaar
- Nieuw dak in 2020
- Nieuwe ramen
- Grote onafgewerkte zolder
- Zuid gerichte tuin
- Inpandige garage

Neem contact op