Huis te koop

410000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11278559
Immoweb code : 11278559

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters grond

Omschrijving

gezellige instapklare woning met tuin

Deze instapklare gezinswoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk tussen het dorpscentrum van Vosselaar en Beerse.

De woning dateert nog maar van 2018 en werd degelijk afgewerkt en ingericht.

De eigendom beschikt over een voortuin met plantenmassief, oprit naar de garage, de eigenlijke woning met garage en de volledig omheinde achtertuin met toegangspad langs de achterzijde.

Op het gelijkvloers heeft men een inkomhal op tegelvloer met een gastentoilet. Naar achter toe komt men in de lichtrijke leefruimte. Deze heeft aan de achterzijde het salon met een brede raampartij dat uitgeeft op het terras.

Centraal in de leefruimte is de eetplaats, palend aan de leefkeuken aan de voorzijde. De leefkeuken is opgebouwd in L-vorm waardoor een schiereiland ontstaat. Er zijn voldoende kasten en schuiven als opbergmogelijkheid en een ruim aanrecht als werkplek. De keuken is uitgerust met een koelkast, combi-oven, vaatwas, spoelbak met uitlek gedeelte, elektrisch kookvuur en dampkap. Bij de wand aan het kookvuur is een betegelde spatwand uitgevoerd.

Verder is het raam aan de straatkant afgewerkt met op maat gemaakte shutters. Dit geeft een extra gezellige en sfeervolle toets aan de leefruimte!

Via de mooie beukenhouten trap in de inkomhal kan men naar de verdieping. De vloerbedekking daar is volledig uit laminaatparket, behalve bij de badkamer (keramische tegels). Er is een apart nachttoilet op de gang, drie ruime slaapkamers (1 vooraan, 2 achte...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op