Huis te koop

293000€

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11193904
Immoweb code : 11193904

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
112 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gerenoveerde woning te koop - ZONDER IMMO

VRASENE - Deze charmante en instapklare woning, gerenoveerd in 2018, bevindt zich nabij het centrum van Vrasene, op slechts enkele minuten van de op- en afrit van de E34.

U komt binnen in een ruime en lichte inkomhal met apart gastentoilet. De inkomhal geeft toegang tot de garage of de living. Vanuit de leefruimte kan u naar de ruime keuken met 2 bijhorende, aparte bergingen. In de berging is aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast. Het gezellige en zonnige stadstuintje is bereikbaar vanuit zowel de living als de keuken.

Op het eerste verdiep bevinden zich 2 slaapkamers, een apart toilet en een modern ingerichte badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De vernieuwde badkamer is uitgerust met een tweepersoonsbad, een dubbel lavabomeubel en een ruime douche.

De ruime, geïsoleerde zolder op het tweede verdiep is bereikbaar via een zoldertrap op de nachthal. Er is een mogelijkheid om de zolder om te bouwen tot extra slaapkamers, bereikbaar met vaste trap. Hiervoor zijn reeds plannen beschikbaar.

Alle attesten zijn aanwezig en conform.

Makelaars hoeven zich niet aan te melden.

Neem contact op