Huis te koop

* 380458€

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11024237
Immoweb code : 11024237
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
144 vierkante meters grond

Omschrijving

Gesloten nieuwbouwwoning met tuin in Vremde

Gesloten nieuwbouwwoning met tuin in Vremde

Ligging:
Deze nog te bouwen woning maakt deel uit van nieuwbouwproject Eikhof, in hartje Vremde op slechts 15 km van Antwerpen. Dit is één van de 18 nieuwe woningen waarvan reeds 90% verkocht werd. De woningen worden gebouwd rond een nieuw en rustig pleintje, rond de Wommelgemsesteenweg en de Boomkensstraat. Eikhof is de ideale woonplaats voor wie het beste van twee werelden wil. Enerzijds bevind je je op wandelafstand van dorpskern Vremde, waardoor je er in alle rust kan leven en wonen. Anderzijds woon je op een boogafstand van het bruisende Antwerpen, waar altijd iets te beleven valt.

Indeling:
Via de inkomhal met aparte toilet kom je de woning binnen. Aan de voorzijde bevindt zich de leefruimte met aan de tuinzijde de eetkamer en de open keuken. De schuifraam in de leefruimte leidt je naar de tuin met terras en zuidoost oriëntatie. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van zo'n 20,5m² en 12m², alsook een badkamer en een aparte toilet. Via een vlizotrap bereik je de bergzolder van zo'n 38m².

Parkeren doe je in de voorziene parkeerplaats aan jouw woning.

Troeven:
- inrichting en afwerking op maat
- zonnepanelen aanwezig
- landelijk wonen in een groene omgeving op minder dan 15 km van Antwerpen
- beschikbaar na oplevering



Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren

Neem contact op