Huis te koop

339000€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 10924545
Immoweb code : 10924545

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
402 vierkante meters grond

Omschrijving

RUIME HOB MET 4 SLPK IN GROENE OMGEVING

Ontdek uw droomwoning in het hart van het charmante Waasmunster! Deze prachtige halfopen bebouwing biedt u het perfecte toevluchtsoord voor een comfortabel en stijlvol leven. Met een vleugje rust en moderniteit, is deze woning uitgerust met alle gewenste voorzieningen.

Stap binnen en ervaar het gemak van een conform elektriciteitssysteem en een uitzonderlijk EPC van 269, waardoor u vrijgesteld bent van elke renovatieverplichting. Met maar liefst vier ruime slaapkamers, is er voldoende ruimte voor uw hele gezin om te genieten van hun eigen privéruimte.

Gelegen in een serene omgeving, kunt u hier genieten van absolute rust en kalmte. De nieuwe Vaillant-condensatieketel zorgt voor een energie-efficiënte verwarming en laat u zorgeloos ontspannen in uw gezellige woonomgeving.

U zult versteld staan van de prachtige tuin, perfect om te ontspannen, te tuinieren of om gezellige momenten met vrienden en familie door te brengen. Geniet van het comfort van dubbele beglazing overal, waardoor u kunt profiteren van een optimale isolatie en lagere energiekosten.

En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze woning ook over een handige garage, zodat u uw voertuig veilig kunt parkeren.

Wacht niet langer! Deze unieke kans om uw ideale thuis te vinden, wacht op u in Waasmunster. Kom snel langs en laat uw dromen werkelijkheid worden in deze prachtige halfopen bebouwing! Bel ons via het telefoonnummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!

Neem contact op