Huis te koop

1340000€

13 slaapkamers 570 vierkante meters

Immoweb code : 10983854
Immoweb code : 10983854

Overzicht

13 slaapkamers
11 badkamers
570 vierkante meters bewoonbare ruimte
2668 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Hotel "La Chaumière du Lac" te koop in Robertville

Mis deze unieke kans niet om dit charmante hotel met zijn zeldzame rieten dak te verwerven. Het hotel ligt in een prachtige omgeving, op slechts 100 meter van het schilderachtige meer van Robertville. Het biedt een enorm potentieel voor investeerders in de horeca of die een uitzonderlijk pand willen verwerven.

Dit hotel is meer dan alleen een gebouw - het is een oase van elegantie en luxe midden in de natuur. De smaakvol ingerichte kamers stralen tijdloze schoonheid uit en bieden gasten een stijlvolle en comfortabele ervaring.

Het eigen restaurant van het hotel is een echt juweeltje dat gasten zal betoveren met zijn aantrekkelijke design en verfijnde sfeer.

Met in totaal 10 smaakvol ingerichtekamers en een ruime flat van 120 m² biedt dit hotel een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast zijn er 20 buitenparkeerplaatsen beschikbaar voor toekomstige gasten om een comfortabel en aangenaam verblijf te garanderen. De professionele keuken biedt ook voldoende ruimte.

Met de reeds voltooide renovaties is dit hotel in uitstekende staat en klaar om zijn nieuwe eigenaren met open armen te verwelkomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op