Huis te koop

2 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 10421502
Immoweb code : 10421502

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
2545 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning met ruim atelier op 2.545m² in Wakken

Vrijstaande woning met 2 slaapkamers, ruim atelier (± 300m²) en tuin op 2.545 m² in centrum Wakken!

Ligging: landelijk en rustig gelegen op wandelafstand van centrum Wakken, nabij bakkers, slager, winkels, openbaar vervoer …

Indeling:
Gelijkvloers: we betreden de woning via de aparte inkomhal. Eerst vinden we de 2 ruime slaapkamers. Daarnaast vinden we de ruime woonkamer met zithoek, eetplaats en houtcassette. Aansluitend vinden we de ruime keuken met ontbijthoek. Deze is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. De keuken wordt verruimd door de lichtrijke veranda.Vervolgens vinden we de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel wastafelmeubel. Tevens is er nog de wasplaats met voorziening wasmachine & droogkast en uitgietbak én een apart toilet.

Zolder: de ruime zolder (± 140m²) is te bereiken via een vaste trap. Deze kan perfect ingericht worden als extra slaapkamers.

Kelder: een droge en ruime kelder.

Garage: bij de woning is er nog een ruime garage.

Tuin: de onderhoudsvriendelijke en zongerichte tuin is voorzien van een overdekt terras en een lichtrijke pergola. In de tuin is er nog een handige berging en een dierenschuilhok.

ATELIER: achteraan vinden we een ruim atelier (± 300m²) – poorthoogte: 3,4m – met een aparte bureelruimte, berging en sanitaire voorziening.

Neem contact op