Huis te koop

299000€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11395939
Immoweb code : 11395939

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
631 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe nieuwbouwwing in landelijke omgeving

Welkom in Warcoing! Net over de taalgrens in de landelijke deelgemeente van Pecq vinden we deze stevige casco nieuwbouwwoning terug, helemaal klaar om naar uw eigen smaak in te richten. Met zijn ligging nabij de E403 heeft u een vlotte verbinding naar Kortrijk, Doornik en Rijsel.
Kom binnen via de inkomhal met gastentoilet en ga verder naar de riante leefruimte met aanhorende keuken. Verder gaat u naar de ruime garage van 7,70m lang die voldoende opbergplaats biedt en de eerste slaapkamer/bureauruimte met doucheruimte. Via de trap komt u boven in de nachthal met een opening die over de leefruimte heen kijkt, deze verbindt drie slaapkamers, een dressing, ruime badkamer en tweede toilet met elkaar. Buiten is het aangenaam vertoeven op het zuidgericht terras samen met een tuin vol mogelijkheden, vooraan de woning zult u nooit parkeerstress hebben met plaats voor meerdere wagens.

5 keer WAUW!

Stevige constructie
Ruim bewoonbaar opp.
Landelijke vergezichten
Goede bereikbaarheid
Veel parkeermogelijkheden


Mogelijkheid tot aankoop van woning inclusief binnenafwerking (zonder geïnstalleerde keuken) voor 412.000,00 euro excl. kosten.

Kom jij hier binnenkort thuis?
Aaron beantwoordt met plezier jouw vragen en leidt je nog liever rond in deze stevige woonst. Contacteer hem via 0471 89 28 25 of [email protected]. Tot binnenkort!

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op