Huis te koop

255000€

3 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11395816
Immoweb code : 11395816

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
344 vierkante meters grond

Omschrijving

WAREGEM - Volledig instapklare woning met 3 SLPK. én aang...

De ligging
Deze woning is gelegen op respectievelijk 3 min. rijden van het centrum van Deerlijk alsmede 6 min. rijden van het centrum van Harelbeke. Dankzij de vlotte verbinding tot diverse verbindingswegen bent u op amper 20 min. rijden zowel in het centrum van Waregem als Kortrijk. Het op- & afrittencomplex van de E17 (afrit 4 Deerlijk) bereikt u op 7 min. rijden. Als extra troef is het provinciedomein 'De Gavers' gelegen op amper 5 km. Kortom, een woning met uitstekende verbinding!

De woning
De woning zelf werd opgericht op een perceel van 344 m² groot en doorheen de jaren steeds met de grootste zorg onderhouden. In 2011 werd de woning bijkomend volledig verbouwd/vernieuwd.

De indeling
Gelijkvloers: inkom - grote leefruimte opgesplitst in een afzonderlijke zithoek (of bureau) vooraan - leefkeuken met alle hedendaagse toestellen en voorzien van eethoek en een 2de zithoek - badkamer - berging en toilet;
Verdiep 1: 2 slaapkamers;
Verdiep 2: slaapkamer 3;
Kelder;
Tuin met tuinberging, tuinhuis en nieuw aangelegd terras.

Bijkomend bevat de woning een grote buitenberging aanpalend aan de woning, alsmede een volledig omheinde tuin met afzonderlijk tuinhuis. Tevens is er een doorgang naast de woning dewelke uiterst handig is om uw fiets te kunnen stallen in tuinhuis/buitenberging!

Kenmerken
- Oppervlakte terrein: 344 m²;
- Bewoonbare oppervlakte: 141 m² (bruikbare vloeroppervlakte cf. EPC);
- CV op aardgas + condenserende ketel;
- PVC raamprofielen en h...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op