Huis te koop

4 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 9193415
Immoweb code : 9193415

Overzicht

4 slaapkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
15754 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Een betoverende plek om te wonen, zowel eerste als tweede ve

Deze uitzonderlijke woning biedt u alle voorzieningen waar u van droomt op één plek! Hier is anderhalve hectare natuur en architectuur discreet bewaard gebleven in het hart van Waterloo!
Houdt u van de contact met de natuur? Alle woonkamers geven uit over het weelderig aangelegde park en laten u bij alle weersomstandigheden genieten van het spektakel van de seizoenen. Zelfs de super uitgeruste keuken loopt over in een wintertuin! Buiten zijn alle vormen van vrije tijd toegestaan, wandelen, luieren, fruit plukken, sporten ... en het buitenleven met uw huisdieren.
Kunstliefhebbers? De grote muziek- en bioscoopzaal verwelkomt u met zijn fotorails, piano, schilderijen en boeken. Liever meer rust en privacy? Aan de andere kant vanhet huis knettert het vuur in een gezellige woonkamer en in de aangrenzende woonkamer staat de televisie op je te wachten. Moet je jezelf isoleren om te werken? een discreet bureau sluit zijn deuren achter je.
Denk je dat de echte luxe ruimte is? Ja, u vindt hier voldoende ruimte voor een vloeiende en efficiënte organisatie van uw verschillende levensritmes en uw activiteiten, mogelijk dankzij twee aparte ingangen en een grote garage voor drie auto's. U kiest ervoor om de eerste verdieping te bereiken via de hoofdtrap, aan de zijde van de ouderruimte, met een kleedkamer, een slaapkamer en een en-suite badkamer. Of via de wenteltrap die omhoog gaat in het glazen dak, naar een mezzanine en drie slaapkamers, twee doucheruimtes en een wa

Neem contact op