Huis te koop

345000€

4 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 11333639
Immoweb code : 11333639

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
798 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning op 7a98ca te Wechelderzande

Te renoveren 4slpk.-woning op rustig gelegen perceel van 7a98ca te Wechelderzande

Deze woning dateert van 1970 en dient gerenoveerd te worden naar de hedendaagse normen.

Ligging: De woning is rustig en groen gelegen nabij het centrum van Wechelderzande met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en de E34. Openbaar vervoer en winkels bevinden zich op wandelafstand.

Beschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang verleent tot de woonkamer, bestaande uit een leefruimte met aansluitend eetkamer. De eetkamer geeft toegang tot de deels uitgeruste keuken. Verder is de gelijkvloerse verdieping voorzien van een toilet. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een op te frissen badkamer voorzien van ligbad, lavabomeubel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De kelder zorgt op zijn beurt voor de nodige stockageruimte.

Tot slot om dit geheel te vervolledigen, is er achteraan de woning een ruime tuin van 7a98ca, waar het heerlijk vertoeven is.

Wie op zoek is naar een verder op te knappen woning op een boogscheut van centrum en natuur is hier aan het juiste adres.

Bijzonderheden:
- EPC: 668 kWh / m² jaar
- Verwarming op gas via kachels
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op