Huis te koop

360000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11193599
Immoweb code : 11193599

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

Smaakvol ingerichte bungalow te Welle!

In Welle bieden wij u deze smaakvol ingerichte bungalowwoning aan! De indeling van de woning is als volgt: charmante inkomhal met doorgang, via een smeedijzeren deur, naar de leefruimte met zithoek, voorzien van een gezellige gashaard en eetplaats. Aansluitend aan de eetplaats is er de halfopen keuken met prachtig marmeren werkblad en "Bellig" fornuis.
De hal geeft onze dan ook weer toegang naar volgende ruimtes: 2 slaapkamers, badkamer voorzien van wastafel en ligbad, gastentoilet en berging/wasplaats. Via de bergruimte is er toegang naar de nog in te richten zolder (toegangelijk via valluik). Het dak werd reeds voorzien van isolatie! Als extra beschikt deze woning ook over een oprit met toegang naar de garage. De tuin werd volledig betegeld en is hierdoor 100% onderhoudsvriendelijk.
Kortom, bent u op zoek naar een gezellige woning, smaakvol ingericht en gelegen in een rustige buurt (doch met vlotte verbinding naar snelwegen), dan is deze woning zeker iets voor u. Graag meer info en/of een bezoek ter plaatse? Geef mij gerust een seintje: 0498 08 47 14.

Troeven

*Smaakvol ingericht
*Oprit en garage
*Onderhoudsvriendelijke tuin


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed:
niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja - niet conform
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: D: middelgrote
kans op overstromingen
Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote
ka…

Neem contact op