Huis te koop

220000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11059832
Immoweb code : 11059832

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
1074 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met loods op 10are 74ca te Wellen

Deze op te knappen  gezinswoning met drie slaapkamers en ruime loods,  gelegen op een perceel van 10are 74ca te Wellen, biedt tal van mogelijkheden.  Mits de nodige renovaties kan van deze woning, naar eigen smaak en budget, een hedendaags pareltje gemaakt worden.

Met een  bewoonbare oppervlakte van 137m²  kent deze woning de volgende indeling:
Gelijkvloers : de inkomhal biedt toegang tot de woon - en eetkamer gevolgd door de keuken en badkamer met douche, ligbad, lavabo en toilet. 
1e verdieping : 3 comfortabele slaapkamers. 
Bij deze woning hoort nog een inpandige garage en een ruime loods.  Achteraan de woning ligt een uitgestrekte tuin, deels in bosgebied.  Waardoor het hier fijn vertoeven is in het groen.
Voor deze woning kan u genieten van  renovatiepremies . Indien u van plan bent om de woning ingrijpend energetisch te renoveren, is een  verlaagd tarief  op de registratierechten mogelijk.

Verkeerstechnisch heeft deze woning een vlotte verbinding, vlakbij Wellen en Alken centrum, waar verschillende scholen, winkels en het openbaar vervoer te vinden zijn. 

Renovatieverplichting van kracht: binnen de 5 jaar na aankoop renovatie naar EPC label D of beter. Meer info:  www.energiesparen.be
 

Neem contact op