Huis te koop

870000€

5 slaapkamers 294 vierkante meters

Immoweb code : 11337338
Immoweb code : 11337338

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
294 vierkante meters bewoonbare ruimte
944 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Prachtige villa te koop op de Pièrre Curielaan, gelegen in het weelderige Domein van Bouchout.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de inkomhal met een gastentoilet en vestiaire. De woonkamer is verdeeld in verschillende zones, waaronder een living, zithoek en een eetplaats. De keuken is volledig uitgerust en naast de keuken bevindt zich een aparte eetplaats. Verder is er ook een dubbele garage en tweede WC.
De volledige woning is onderkelderd, wat tal van mogelijkheden biedt voor extra opslagruimte.
Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal die u leidt u naar alle slaapkamers. De ruime mastersuite beschikt over een eigen dressing en badkamer. Verder zijn er nog vier extra slaapkamers, een tweede badkamer en een apart toilet perfect voor gezinnen of gasten.
De grote zolder biedt de mogelijkheid om de ruimte aan te passen aan uw behoeften, of het nu gaat om opslag of een extra speelkamer.

Deze villa biedt niet alleen een perfecte indeling, maar ook een locatie die even exclusief is als de woning zelf. Het Domein van Bouchout staat bekend om zijn groene omgeving, rustige levensstijl en nabijheid tot alle voorzieningen.

Contacteer Square Estate voor meer informatie of een bezoek op 02 460 42 01 of [email protected] Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op