Huis te koop

520000€

3 slaapkamers 318 vierkante meters

Immoweb code : 11334170
Immoweb code : 11334170

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
318 vierkante meters bewoonbare ruimte
290 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning op wandelafstand van de zee

Welkom in jouw oase van rust en comfort, op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Wenduine. Deze betoverende woning is meer dan alleen een huis; het is een toevluchtsoord waar ontspanning en sereniteit samenkomen.

Met drie ruime slaapkamers en evenveel luxueuze badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor gasten die je graag verwelkomt in deze uitnodigende ambiance. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een gevoel van warmte en gastvrijheid te creëren.

De open woonkamer en keuken vormen het bruisende hart van deze woning, waar licht en luchtigheid samenkomen. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. En wanneer de zon schijnt, nodigt het zonnige terras van 40m2 uit tot ontspannen buitenleven, perfect voor al-fresco diners of gewoon genieten van de zeebries.

Voorzien van een privésauna, een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en helemaal tot rust kunt komen. Na een verfrissende duik in de zee kun je hier heerlijk ontspannen en jezelf verwennen met een welverdiende spa-ervaring.

Dus als je op zoek bent naar een instapklare woning die alle gemakken van het moderne leven combineert met de rustgevende charme van de kust, dan is dit jouw perfecte plek. Stap binnen en laat je betoveren door de magie van deze prachtige woning, waar elke dag voelt als een vakantie aan zee.

Bezoek warm aangeraden.

Neem contact op