Huis te koop

334000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11331590
Immoweb code : 11331590

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
329 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning te koop in Wervik

Een verfrissend project met een kleine kwinkslag en een grote wauw- factor. Niet gewoon instapklaar, maar echt instapklaar.
Achter de atypische voorgevel zit een ware parel verborgen. Een scandinavisch interieur, gebouwd met de nieuwste technieken en materialen, volledig afgewerkt met oog voor detail.
De inkom geeft toegang tot de leefruimte, het aparte gastentoilet en de fietsenberging. Deze grote multifunctionele berging heeft een eigen buitendeur.
Bij het binnenkomen in de leefruimte wordt je overvallen door een gevoel van licht en ruimte. Dit door de drie verdiepingen hoge vide, de plafondhoge (3,5m) raampartijen, grootformaat vloertegels, ...
Achter de zithoek situeert zich een volledig uitgeruste hoogkwaliteitskeuken voorzien van alle keukenapparatuur en een composiet werkblad. De grote raampartij in de keuken kan worden opengezet over de ganse breedte van de woning, de binnenruimte loopt op die manier naadloos en drempelloos over naar het grote zongerichte buitenterras. Via het onzichtbare putdeksel is er toegang tot de nieuw geplaatste regenput van 7.000 L. Er werd een nieuw gazon en nieuwe tuinafsluitingen voorzien.
Op het eerste verdiep zijn er 2 grote kamers, een apart toilet en een prachtige badkamer. De royale inloopdouche, het lange lavabomeubel en het luxueuze ligbad zijn de eyecatchers van deze ruimte. Alle bovenruimtes zijn afgewerkt met een parketvloer. Op de tweede verdieping is er een 3de kamer, een berging en master bedroom met open dressing en lavabo.

Neem contact op