Huis te koop

234000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11332164
Immoweb code : 11332164

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis Te Koop

Leuke woning met 3 slaapkamers zoekt nieuwe eigenaars op rustige locatie te Wervik! Deze woning is recent voorzien van nieuw dak, zolder vernieuwd (nieuwe betonnen vloer, nieuwe muren,...), 8 zonnepanelen en beschikt over een conforme elektrische keuring. De woning is voorzien van dubbel glas in PVC en centrale verwarming op gas. De woning is ook asbestveilig.

We betreden de woning en komen aan in de inkomhal, hier hebben we de trap naar het eerste verdiep en de toegang naar de kelder. We lopen verder en komen aan in de lichtrijke leefruimte met open keuken. De leefruimte beschikt over een gezellig salon en een ruime eetplaats.
Aanpalend vinden we de ruime vernieuwde keuken (met leuke rode/oranje en gele tegeltjes). Deze is voorzien van onder andere een vaatwas, een oven, dubbele lavabo,.. . Aansluitend vinden we een apart toilet en een ruime bergruimte/wasplaats.

Daarna komen we aan in de zuidwest gerichte tuin met ruim terras en een fantastisch zicht over de velden!

Op het eerste verdiep vinden we voor de trap de badkamer met dubbele wastafel, toilet en een ligbad met douche. Daarnaast hebben we 2 volwaardige slaapkamers en de vaste trap naar het tweede verdiep. Deze ruimte kan ideaal dienen als masterbedroom. Vanuit de velux kan je ook genieter van het leuke zicht over de velden.

Is deze leuke woning waar jij achter op zoek bent? Bel Gilles dan op 0492/47 74 63

(Sted. inl. in aanvraag)

Neem contact op