Huis te koop

335000€

6 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11150861
Immoweb code : 11150861

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
617 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met garage in West-Vleteren

Stap binnen in deze prachtige gezinswoning, gelegen in het hart van het dorp West-Vleteren, met zijn landelijke charme en toch dichtbij bruisende steden zoals Ieper, Poperinge en Veurne. Een oase van ruimte en comfort wacht op u in deze royale woning, die een totale oppervlakte van 596m² biedt, inclusief een handige garage van 21m².

Deze woning is een perfect voorbeeld van tijdloze elegantie, met zijn zorgvuldig onderhouden interieur en doordachte aanpassingen door de jaren heen. Betreed de uitnodigende inkomhal en laat u verrassen door de stijlvolle woonkamer, voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten die zorgen voor een naadloze opbergruimte.

De keuken met zijn recente apparatuur, waaronder een vaatwasmachine, 5 bekken inductiekookplaat, koelkast, microgolfoven en een oven. Grenzend aan de keuken vindt u een praktische wasruimte/bijkeuken, waardoor huishoudelijke taken moeiteloos worden uitgevoerd.

Deze woning biedt flexibiliteit en veelzijdigheid met twee ruime kamers op de begane grond, perfect voor slaapkamers, een thuiskantoor of hobbyruimtes. Op de eerste verdieping wachten nog vier slaapkamers op u, samen met een handige badkamer en een apart toilet. Een geïsoleerde zolder biedt extra opslagruimte of kan worden omgetoverd tot een creatieve ruimte naar uw wens.

Buiten wordt u verwelkomd door een prachtige tuin compleet met een overdekt terras en tuinbergingen. Een zijdelingse uitweg biedt gemakkelijke toegang tot de woning, perfect voor het stallen van fietsen, t…

Neem contact op