Huis te koop

* 428683€

3 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 11078992
Immoweb code : 11078992
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
312 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen & energieneutrale casco + nieuwbouwwoning me

Lot 2A

Deze energieneutrale nieuwbouwwoning is rustig en kindvriendelijk gelegen in een doodlopende straat in de dorpskern van Voortkapel (Westerlo), nabij winkels, school, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar het centrum van Westerlo, de omliggende gemeentes en de E313 autosnelweg.

De woning wordt gebouwd op een mooi ZW gerichte perceel van 312 m².

Snelle oplevering mogelijk !

De woning wordt casco+ (wind-en waterdicht + technieken) aangeboden, maar kan tevens volledig afgewerkt aangekocht worden. De naastgelegen woning is volledig afgewerkt en wordt ook te koop aangeboden. Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent.

Deze kwalitatief gebouwde woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 157 m² (+ ruime garage met elektrische sectionaalpoort).

Op het gelijkvloers geeft de inkomhal, met gastentoilet, toegang tot de open leefruimte, opgedeeld in een zithoek en een eethoek met open keuken. Naast de woning bevindt er zich een ruime garage die achteraan dienst doet als wasplaats / berging.

De nachthal op de verdieping geeft uit op een master bedroom met dressinghoek, een ruime kinderkamer en een badkamer met ruimte voor een inloopdouche, bad, dubbele lavabo en toilet.

Er wordt een vaste trap voorzien naar de zolderverdieping. Hier is er voldoende ruimte voor 2 extra slaapkamers.

De woning is doordacht en energieneutraal (E-peil max. E0) gebouwd met o.a. vloerverwarming - en koeling, warmtepomp, zonnepanelen (5.850 Wp), ventilatiesysteem type C+

Dit pand maakt deel uit van het project Wilgenstraat

Neem contact op