Huis te koop

* 453984€

3 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11078995
Immoweb code : 11078995
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
339 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen & energieneutrale nieuwbouwwoning met een ZW

Lot 2B

Deze energieneutrale nieuwbouwwoning is rustig en kindvriendelijk gelegen in een doodlopende straat in de dorpskern van Voortkapel (Westerlo), nabij winkels, school, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar het centrum van Westerlo, de omliggende gemeentes en de E313 autosnelweg.

De woning wordt gebouwd op een mooi ZW gerichte perceel van 339 m².

Deze kwalitatief gebouwde woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 183,5 m².

Op het gelijkvloers geeft de inkomhal, met gastentoilet, toegang tot de leefruimte, opgedeeld in een aparte zithoek en een eethoek met volledig uitgeruste (inductievuur, dampkap, combi-stoomoven, koelkast en vaatwasser) open keuken (Keukens Van Lommel) en naastgelegen berging / wasplaats.

De nachthal op de verdieping geeft uit op 2 ruime slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche, bad, dubbele lavabo en toilet.

Een vaste trap geeft toegang tot de zolderverdieping. Momenteel fungeert deze als opslagruimte, maar mits de nodige afwerkingen kan u hier één of twee extra slaapkamers voorzien, of er een hobbyruimte van maken.

Naast de woning is er een carport voorzien.

De woning is doordacht en energieneutraal (E-peil max. E0) gebouwd met o.a. vloerverwarming - en koeling, warmtepomp, zonnepanelen (5.460 Wp), ventilatiesysteem type C+ met SmartZone Technologie, doorgedreven isolatie, regenwaterrecuperatie, ... . Hierdoor geniet u naast een extreem laag energieverbruik tevens van een vrijstelling van onroerende voorheffing

Dit pand maakt deel uit van het project Wilgenstraat

Neem contact op