Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 11274210
Immoweb code : 11274210

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
501 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare OB met 3 slaapkamers op 501m²

Instapklare woning met 3 slaapkamers

Deze woning dateert van 1992 en verkeert in een goede staat van onderhoud.

Ligging: De woning is gelegen in een rustige woonwijk te Oevel (Westerlo) met alle faciliteiten in de omgeving. Tevens is de E313 vlot bereikbaar en is er een goede verbinding naar de omliggende gemeentes.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, inpandige garage, kruipkelder, 2 WC's, 3 slaapkamers, badkamer, zolder.

Omschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal die uitgeeft op de leefruimte bestaande uit een zithoek met houtkachel en een eetruimte die grenst aan de keuken. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle apparatuur. Tevens beschikt de keuken over een gezellige ontbijthoek met zicht op de tuin. Achter de keuken is er een ruime berging met voldoende opbergruimte. Verder is er toegang tot de inpandige garage. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers aanwezig waarvan één voorzien met airco en aanpalende dressing. Deze ruimte kan eveneens dienst doen als thuiswerkplaats. Verder is er nog een badkamer bestaande uit een inloopdouche, wastafel en toilet. Via een luik naar de zolder kan u deze ruimte gebruiken als opbergruimte.
De woning beschikt verder over een prachtig aangelegde tuin met bijgebouw dat momenteel dienst doet als werkhuis maar tevens kan dienen als tuinhuis of tweede garage.

Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar een ruime instapklare woning op een s

Neem contact op