Huis te koop

259000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11346713
Immoweb code : 11346713

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
701 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slpks en ZW gerichte tuin in dorp

Deze authentieke woning is gunstig gelegen in de dorpskern van Oevel, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313.

Via de inkomhal kom je meteen in de woonkamer, opgedeeld in een zit- en eethoek met grote raampartijen. Je kunt deze ruimte omtoveren tot iets gezelligs voor jouw gezin. De keuken is praktisch ingericht met een gasvuur, dampkap, spoeltafel, koelkast en oven. Je kunt via de keuken gemakkelijk in de kelder geraken, waardoor je deze kunt gebruiken als opslagplaats voor voedingswaren. Naast de keuken vind je de lichtrijke veranda die kan dienen als extra zit-of eethoek. Achteraan bevindt zich de technische ruimte en een gerenoveerde badkamer met een toilet, enkele wastafel en inloopdouche.

Boven bevinden er zich drie slaapkamers. De kleinste kan omgebouwd worden tot extra badkamer. Via een vaste trap kom je terecht op de zolderverdieping welke perfect afgemaakt kan worden tot extra slaapkamer.

Deze woning is charmant, maar kan best gerenoveerd worden. De kamers zijn allemaal tamelijk ruim en de zuidwest georiënteerde tuin biedt veel mogelijkheden.

De woning werd reeds voorzien van dubbele beglazing!

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderhevig aan de renovati

Neem contact op