Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 305 vierkante meters

Immoweb code : 11397427
Immoweb code : 11397427

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
305 vierkante meters bewoonbare ruimte
2131 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning met 4 slaapkamers, garage en tuin.

Gelegen in een rustige buurt omgeven door groen is dit huis een oase van rust in de drukte van alledag. Stap binnen en ontdek misschien wel uw toekomstige thuis.

Via de inkomhal met toilet komt u terecht in de open leefruimte met veel natuurlijk daglicht. Verder vindt u hier de eetkamer voorzien van een schuifraam dat toegang geeft tot de veranda. De aangrenzende keuken met eetplaats is volledig ingericht met gasvuur, oven, microgolfoven, koelkast en vaatwasmachine. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de weelderige tuin. De aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden zich in de wasplaats alsook een extra douche en ingemaakte kasten. Ten slotte is er nog de inpandige garage en extra berging.

Boven zijn er 4 ruime slaapkamers. De badkamer maakt het geheel compleet met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Via de hal kunt u met een inklapbare trap naar de zolder waar er opbergmogelijkheid in overvloed is.

Buiten is het heerlijk vertoeven in de prachtig aangelegde en volledig omheinde tuin. Verder biedt de vrijstaande garage/werkplaats ruimte voor uw auto en fietsen alsook voor extra opslag. Achteraan de tuin bevindt zich nog een tuinhuis en een omheind stuk grond voor bv kippen of andere dieren.

De woning beschikt over een lucht-lucht warmtepomp, 18 zonnepanelen, een zonneboiler en een regenwaterput.

Kortom, wie op zoek is naar een instapklare, energiezuinige woning met tuin en opbergmogelijkheid is hier aan het juiste adres!

Tel: 0494 59 44 51

Neem contact op