Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11305665
Immoweb code : 11305665

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare vrijstaande gezinswoning te koop in Westrozebeke

Deze perfect onderhouden vrijstaande pastoriewoning (op 571m² grond) bevindt zich in een doodlopende straat te Westrozebeke, deelgemeente van Staden.

De woning bevat op het gelijkvloers: een inkomhal met apart toilet en vestiaire (met verwarmingsinstallatie), een lichtrijke leefruimte met gezellige open haard, een volledig ingerichte keuken (toestellen van AEG), een praktische garage met elektrische poort en bergruimte.

Op de eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers (voorzien van parketvloer), een recent gerenoveerde badkamer met inloopdouche en ingemaakte kasten en een zolder (bereikbaar via zoldertrap).

Een grote troef van de woning is de zuidgerichte tuin met meerdere aangelegde terrassen en een apart tuinhuis. Naast de woning is er ook een moestuin en een houten overkapping waaronder het zalig genieten is in de zon.

Deze lichtrijke woonst beschikt tevens over 7 zonnepanelen en een vernieuwde condensatieketel.

Op wandelafstand bevindt zich het voetbalterrein van SK Westrozebeke, met vlakbij de kinderopvang, het Chirolokaal en het speelplein. In de dorpskern is er een basisschool en zijn de basisvoorzieningen aanwezig zoals onder andere een bakker en buurtwinkel.

Aarzel niet om deze ideale gezinswoning in een rustige woonbuurt te bezichtigen!

Neem contact op