Huis te koop

359000€

2 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11333232
Immoweb code : 11333232

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
407 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwaliteitsvolle alleenstaande woning in Westrozebeke met EP…

In het levendige Westrozebeke op een boogscheut van Roeselare bevindt zich deze recente kwaliteitsvolle alleenstaande woning met EPC label A in een doodlopende straat. Voorzieningen zoals bakkers, slagers, scholen en vrije tijds faciliteiten bevinden zich allemaal binnen de 2 kilometer. De woning is gelegen op een perceel van 407 m², in een doodlopende straat.

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u er de inkomhal met gastentoilet, de ruime lichtrijke leefruimte met tuinzicht (en extra garage), en de open keuken met moderne apparatuur. Daarnaast is er nog een berging en een kantoorruimte/slaapkamer aanwezig.

De eerste verdieping biedt 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3). De eerste slaapkamer heeft een aansluitende badkamer en een praktische dressing. Een tweede badkamer kan ook als wasplaats dienen. De tweede slaapkamer kan worden opgesplitst tot 2 aparte slaapkamers.

De woning heeft onder andere centrale verwarming op aardgas, ventilatiesysteem D, hoogrendementsbeglazing, een regenwaterput van 10.000 liter, domotica, 20 zonnepanelen, en voldoende isolatie om te voldoen aan de normen van vandaag en morgen.

Buiten is er parkeermogelijkheid op de oprit, maar ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.

Troeven
* EPC label A
* Lichtrijke leefruimte met open keuken
* Mogelijkheid tot 4 slaapkamers
* Doodlopende straat


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elek…

Neem contact op