Huis te koop

445000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11284437
Immoweb code : 11284437

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
410 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met tuin in hartje Massemen

Op zoek naar een ruime, goed onderhouden, instapklare woning in regio Wetteren? Stop dan zeker hier eens met scrollen. Wat dit huis uniek maakt? De grote, moderne keuken en de alles-erop-en-eraan-badkamer, de stijlvolle bovenverdieping, de groene toplocatie, op zo’n 20 minuten rijden van Gent en Aalst. Een compliment dat we vaak krijgen: het huis biedt verrassend meer ruimte dan de voorgevel doet vermoeden.

In de inkomhal zie je meteen de (gezandstraalde) trap als eyecatcher. Je kan ook binnenkomen via een grote garage. Verder vind je beneden een toilet, kleine berging, grote keuken (met veel kastruimte en toestellen van Smeg en Siemens) en lichtrijke, ruime living waar je een leuk samenspel tussen huis, terras en tuin krijgt.

Op de trap kom je eerst langs een moderne, grote badkamer met inloopdouche, een vrijstaand bad, 2 stijlvolle wastafels.
Op de 1ste verdieping: 2 comfortabele slaapkamers (eentje met dressing). De masterbedroom bevindt zich op de 2de verdieping, volledig vernieuwd, met veel aandacht voor licht, rust en slimme opbergruimtes. Je vindt er moderne inbouwkasten en een stijlvol bureau. In de nok nog een zolder.

De tuin is zuidgericht, onderhoudsvriendelijk en biedt weinig inkijk. Er is een alarmsysteem. De inrichting laat toe om eigen accenten te leggen en eenvoudig je eigen thuis te maken van dit huis.

Een 2de garage, even verderop, kan samen met dit huis gekocht worden (€16.500).

Vrij: eind oktober.

2 kijkdagen: 13 april en 20 april (op afspraak)

Neem contact op