Huis te koop

160000€

3 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 11318991
Immoweb code : 11318991

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
90 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime rijwoning met 3 slaapkamers - WETTEREN

Op zoek naar een starterswoning of een rendabele investering? Zoek niet verder. Albert Wetteren biedt u de volgende woning in het centrum van Wetteren aan:

Deze rijwoning is ideaal voor wie op zoek naar een ruime woning met 3 slaapkamers. Met een bewoonbare oppervlakte van 176 m² is meer dan voldoende ruimte voor een gezin.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een keuken, een badkamer met ligbad, een apart toilet, twee plaatsen waar u een bureau/dressing van kan maken en een terras.

De EPC-waarde van 459 kWh / (m² jaar) en het energielabel E kunnen mits een aantal kleine aanpassingen al zeer snel verlaagd worden naar een energielabel D.

Momenteel wordt de woning verhuurd. Deze woning kan dus zeker ook als een ideale investering aangekocht worden.

Kortom, deze woning in Wetteren heeft veel potentieel om hier de perfecte starterswoning van te maken of om in te investeren en zeker een rendabele opbrengst te krijgen.

Wenst u meer informatie of komt u graag een kijkje nemen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Via onze website www.albert.immo kan u zich inschrijven voor het bezoekmoment op dinsdag 30/04.

Neem contact op