Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 236 vierkante meters

Immoweb code : 11375224
Immoweb code : 11375224

Overzicht

3 slaapkamers
236 vierkante meters bewoonbare ruimte
292 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning te Wetteren met epc label A

Prachtige woning te Wetteren met EPC label A

Ontdek deze fantastische woning nabij het centrum van Wetteren.

Betreed een wereld van elegantie en comfort. Deze woning, met zijn verfijnde afwerking en doordachte ontwerp, belooft een leven van luxe en gemak. De adembenemende leefruimte straalt ruimte en licht uit, naadloos verbonden met de moderne keuken, waar elk detail is ontworpen met het oog op stijl en functionaliteit. Met grote ramen die uitkijken op de weelderige tuin, brengt deze ruimte het buitenleven naar binnen, waardoor u kunt genieten van het groen terwijl u zich terugtrekt in de warmte van uw thuis.

Op de eerste verdieping nodigen drie ruime slaapkamers, een praktische berging en een badkamer met zowel douche als ligbad je uit om te ontspannen en tot rust te komen. Een verborgen juweel wacht op de zolder, toegankelijk via een handig trapje, klaar om te worden omgetoverd tot jouw ideale ruimte. Maar dat is nog niet alles. Deze woning biedt ook het praktische gemak van een inpandige garage met directe toegang tot de keuken, samen met een eigen parkeerplaats voor de deur.

Met een bewoonbaar oppervlakte van 200m² zonder zolder (60m²), een mooi EPC-label A en een asbestvrij attest, benadrukt deze woning zijn solide en betrouwbare karakter. Mis deze kans niet om jouw droomwoning te vinden.

Voor het inplannen van een bezoek op de bezoekdag op 25/5 of informatie kan je op onze site terrecht via deze link:
https://albert.immo/listing/dwelling-for-sale-9230-wetteren-1

Neem contact op