Huis te koop

395000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11034330
Immoweb code : 11034330

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
297 vierkante meters grond

Omschrijving

Tot in de puntjes gerenoveerde woning met 3 slaapkamers.

Deze woning klinkt zeer aantrekkelijk voor een gezin dat op zoek is naar een energiezuinige woning met voldoende ruimte. De lage EPB-score van 44 suggereert dat de woning goed geïsoleerd is en uitgerust is met efficiënte verwarmings- en koelsystemen, wat kan leiden tot lagere energierekeningen.

De indeling van de woning lijkt goed doordacht, met een aparte inkom die leidt naar een lichtrijke woonkamer met aparte zithoek en eetgedeelte. De keuken is volledig ingericht met SMEG-apparatuur en biedt een prachtig uitzicht op de tuin met uitweg. Er is ook een apart toilet op de begane grond, wat handig is voor gasten.

De eerste verdieping biedt een ruime master bedroom met een aangrenzende dressing en een moderne badkamer met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers en er is ook een zolder en een droge stadskelder voor extra opslagruimte.

Een extra bonus zijn de zonnepanelen op het dak, die kunnen helpen bij het verlagen van de energierekening en het verminderen van de ecologische voetafdruk van het gezin. De omheining van de tuin wordt volledig vernieuwd, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid.

Het aanbod van vijf jaar vrijstelling van onroerende voorheffing kan ook een aanzienlijke besparing opleveren voor de nieuwe eigenaren, wat de aankoop van de woning nog aantrekkelijker maakt.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op