Huis te koop

645000€

3 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11061738
Immoweb code : 11061738

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
550 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis 3 gevels, ruim en licht, goede staat, rustige omgeving

Charmant huis met 3 gevels, in een zeer aangename bosrijke omgeving. Het heeft twee tuinen, een boomgaard aan de voorkant (druiven, appels, pruimen, kersen, vijgen, kaki) en een gezellige, intieme tuin aan de achterkant.

Ideaal gelegen nabij openbaar vervoer MIVB: tram 39 (Stockel) bus 76 (Kraainem) en De lijn: bus 830 (directe luchthaven), winkels, scholen waaronder de Duitse school op 800 m afstand.

Groot huis van 217 m² (volgens PEB), biedt tal van woon- en opslagruimtes. Er zijn verschillende renovaties uitgevoerd: elektriciteit en centrale verwarming in 2012, keuken in 2015, dak en isolatie, badkamer, ... in 2020. Energieklasse C

Tevens biedt de woning tal van uitbreidingsmogelijkheden ter uitbreiding van de woonruimte of vrij beroep.

De begane grond bestaat uit een daghal met garderobe, een doucheruimte en toilet. Aan de linkerkant is er toegang tot een grote kamer die gebruikt wordt als kantoor. Aan de rechterkant is er een woonkamer die uitkomt op een ingerichte keuken en een eetkamer die uitkomt op de achtertuin, waardoor een zeer mooie, aangename en lichte ruimte ontstaat.

Op de begane grond bevindt zich tevens een zeer praktische wasruimte en een garage die directe toegang heeft tot de woonruimtes. Voor de garage heeft u tevens een buitenparkeerplaats.

De trap leidt naar een nachthal en een gang met een grote kledingkast, drie mooie lichte slaapkamers en een grote badkamer. Ook de zolder is verbouwd waardoor er voldoende ruimte is.

Geen Agentschappen AUB

Neem contact op