Huis te koop

244000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11171322
Immoweb code : 11171322

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
205 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 3 slks, tuin en garage te Wiekevorst

Instapklare eengezinswoning met 3 slaapkamers, tuin en vrijstaande garage in kindvriendelijke buurt vlakbij centrum Wiekevorst.

Deze verzorgde woning is gelegen op wandelafstand van centrum Wiekevorst wat ervoor zorgt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn, alsook centraal gelegen voor woon-werkverkeer met vlotte verbinding naar E313.

Op het gelijkvloers: inkomhal met toegang naar bovenverdieping, gezellige zithoek, lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste open keuken en aansluitend prachtige veranda, gastentoilet en CV-ruimte.

Op het 1 ste verdiep: nachthal met connectie naar 3 slaapkamers waar één met ingemaakte kastenwand, uitgeruste badkamer voorzien van lavabo en douche-bad combinatie.

De zonnige tuin is op haar beurt volledig aangelegd, zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van een ruime tuinberging waar tevens de wasplaats met ingemaakte kasten zich bevindt. Een achter toegang zorgt voor een directe doorgang naar de vrijstaande garage wat zorgt voor een leuke meerwaarde.

Deze ideale eengezinswoning springt in het oog dankzij het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen welke zorgen voor een vlot onderhoud, gezellige ruimtes, kindvriendelijke ligging, zonnige tuin met tuinberging, vrijstaande garage,…

Gezellige eengezinswoning op gunstige locatie op wandelafstand van centrum Wiekevorst dat zeer zeker uw bezoek waard is.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op