Huis te koop

414900€

3 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11310471
Immoweb code : 11310471

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning TE KOOP in een woonwijk te Wielsbeke!!

Deze zeer rustige gelegen woning (bouwjaar 2007) te Wielsbeke is ideaal voor wie op zoek is naar een open bebouwing in een woonwijk. Het perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 600m² en met een bewoonbare oppervlakte 171m² die voldoende ruimte biedt voor een gezin.
De woning beschikt over een inkom met gastentoilet, technische ruimte met wasplaats, lichtrijke leefruimte met open keuken, extra berging en bureau. Op het verdiep 3 slaapkamers en een zeer ruime badkamer (ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel). In de verzorgde en kindvriendelijke tuin met terras vinden we een tuinhuis en naast de woning een carport als praktische extra's.
Wat betreft de energiezuinigheid van de woning, heeft de woning een energielabel B. Dit betekent dat de woning goed geïsoleerd is en dus energiezuinig is. De woning is ook voorzien van zonnepanelen (16 x 260Wp) en waterontharder. Alsook voorzien van regenwater (10000l) en stadswater.

Kortom, deze woning in Wielsbeke biedt alles wat je zoekt: ruimte, comfort, rust, privacy en energiezuinigheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige gezinswoning op een rustige locatie.

Neem contact op