Huis te koop

389000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11352577
Immoweb code : 11352577

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
323 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, instapklare en energiezuinige HOB in rustige wijk.

Deze recente en ruime woning is perfect afgewerkt, energiezuinig en gelegen in een rustige doodlopende wijk in centrum Wielsbeke met vlotte verbinding richting Waregem, handelscentra en E17. Er is een carport met parkeerplaats voor twee wagens, een volledig aangelegde zuidgerichte tuin met lounge, zonnepanelen… Bijkomende troeven zijn een gunstig EPC, Renson zonwering, waterverzachter, regenwaterput enz.

Via de inkomhal met gastentoilet, vestiaire en ingebouwde kast kom je in de zeer ruime en lichtrijke leefruimte. Hier vind je ook de volledig uitgeruste open keuken voorzien van alle toestellen met extra berging. Aansluitend is er een bijkomende ruimte die dienst kan doen als speelruimte voor de kinderen, bureau, extra slaapkamer, zelfstandige activiteit… Achteraan vinden we nog de wasplaats met veel bergruimte.
Boven bevinden zich drie slaapkamers waarvan één met dressing. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een tweede toilet, ligbad en inloopdouche. Via de valtrap kom je op de gerieflijke bergzolder.
De tuin is volledig aangelegd met overdekte lounge voorzien van een gezellig gasvuur en tuinverlichting.

Contact op 0474 71 57 73.

Neem contact op