Huis te koop

595000€

4 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 11370353
Immoweb code : 11370353

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
624 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Welkom in deze tijdloze villa die u alle ruimte biedt die u nodig heeft!
Ze is gelegen op het einde van een doodlopende straat met weinig verkeer. Niettegenstaande zijn de belangrijke invalswegen naar Brussel en Antwerpen vlakbij.
De woning is ontworpen met het oog op functionaliteit en biedt een overvloed aan opbergmogelijkheden en leefruimte voor het hele gezin.
Bij het betreden van de woonkamer wordt u verwelkomd in een zee van natuurlijk licht. De moderne houtkachel brengt extra gezelligheid tijdens de koude dagen en de grote raampartijen bieden u een mooi zicht op de tuin. Stap naar buiten en ontdek een prachtige tuin, compleet met groot tuinhuis en zonneterras waar u volop zal genieten met familie en vrienden.
De semi-open keuken met kwalitatieve toestellen zal u zeker kunnen bekoren. Zeer handig is de aanpalende bijkeuken van 15m² waar u extra proviand kan opslaan en u een plaats biedt om de was te organiseren.
Voor de autoliefhebbers is er een dubbele garage van 37m² én een grote carport van 11,2 m diep om uw voertuigen te beschermen. Voor de wijnliefhebbers is de kelder van 20m² ideaal!
Op de verdieping zijn er 4 kamers waarvan 1 kamer met eigen douche en wastafel. Daarnaast vindt u een open bureau op de overloop, perfect voor werk-of studie gerelateerde activiteiten.
De functionele badkamer is voorzien van dubbele wastafel, douche en ligbad. Het toilet is apart.
Er is ook een geïsoleerde bergzolder.

Neem contact op