Huis te koop

299000€

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11343645
Immoweb code : 11343645

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
89 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 2 slaapkamers en ZW-koer op top locat

Instapklare woning met 2 slaapkamers en ZW-koer op top locatie

Ligging:
Op een toplocatie te Wilrijk nabij de Bist vinden we deze instapklare woning terug.
De centrale ligging nabij de Bist maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar zijn. Ook liggen invalswegen om een boogscheut verwijderd.

Omschrijving:
Stap binnen in deze charmante instapklare woning via de aparte inkomhal die leidt naar de ruime woonkamer. De keuken is een ware eyecatcher met een natuurstenen blad en is volledig voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur, waaronder een koelkast, diepvriezer, vaatwasser en microgolfoven. De stijlvolle dampkap met filter is van het gerenommeerde merk Boretti.
Achteraan bevindt zicheen ruime badkamer met een moderne composieten wastafel, toilet en een luxe dubbele douche. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de zonnige koer op het zuidwesten. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers van respectievelijk 13m² en 26m², met de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren. Tot slot is er nog een ruime en droge kelder aanwezig, wat extra opbergruimte en mogelijkheden biedt.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot 3 slaapkamers
- Nieuwe keuken
- Dak gerenoveerd
- Rolluiken
- Droge kelder
- Instapklaar
- Goede ligging
- Lichtdak
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op