Huis te koop

279000€

5 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 11404178
Immoweb code : 11404178

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren eengezinswoning met 5 slaapkamers te Wilrijk!

Te renoveren eengezinswoning met 5 slaapkamers te Wilrijk!

Deze ruime woning met 5 slaapkamers biedt een zee van ruimte en mogelijkheden (bewoonbaar opp. 219 m²) voor wie op zoek is om een huis naar eigen smaak te verbouwen.
De woning omvat tevens ook nog tal van authentieke elementen zoals de originele schouwen.

Op heden bestaat de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal, woonkamer met eetgedeelte, keuken met bijkeuken en een badkamer.
Op de eerste verdieping is er een nachthal die toegang biedt tot 3 slaapkamers (20 m² / 12 m² / 11 m²), waarvan één doorlopend, en ook nog een sanitaire ruimte (6 m²).

De vierde en vijfde slaapkamer (19 m² / 13 m²) situeren zich op de tweede verdieping.

De woning geniet tenslotte van een betegelde en deels overdekte koer, alsook van een grote kelder (37 m²).

Locatie: de woning is gelegen in een levendige wijk met een diversiteit aan voorzieningen. Nabij parken, winkels, scholen en openbaar vervoer. Tevens een goede verbinding naar het stadscentrum.

Deze woning biedt de perfecte kans om een droomhuis te creëren, volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de huidige energienormen. Van moderne open leefruimtes tot het behoud van klassieke elementen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u interesse en wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 03 337 50 70 of via [email protected].

Renovatieplicht: ja

Neem contact op