Huis te koop

175000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11312265
Immoweb code : 11312265

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
900 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te renoveren woning op 900m² grond met landelijk uitzicht

Deze te renoveren woning is rustig gelegen en heeft een prachtig zicht over velden, zowel voor- als achteraan de woning. De woning heeft veel potentieel en dit tonen we je graag op de persoonlijke website over de woning www.predikherenstraat48.be.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, leefruimte, leefkeuken, badkamer, afzonderlijk toilet en grote berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers, op de tweede verdieping een kamer en zolderkamer. Buiten is er een garage en zijn er wat gemetste koterijen die vroeger dienst deden als berging en stalling voor konijnen en kippen.
Een van de grote troeven van deze woning is de grote tuin (900m²) met ZW oriëntatie.
Kortom, deze woning in Wingene is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig gelegen, te renoveren woning met een grote tuin.
We nodigen je, bij interesse, graag uit voor een bezoek.
Via de website - www.predikherenstraat48.be - kan je het verdere potentieel van de woning ontdekken, simulaties, renovatieofferte, ect..
Mocht je na het bekijken van de website nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Jens, 0479 19 35 82.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op