Huis te koop

495565€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11320228
Immoweb code : 11320228

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
625 vierkante meters grond

Omschrijving

4 nieuwe half open woningen met prachtig uitzicht - ALL IN

Gelegen in de rustige omgeving van de Lavoordestraat op "Schewege”, met een prachtig uitzicht op de velden, ideaal dus voor fiets- en wandelliefhebbers door de korte afstand naar bv. de Munkebossen in het landschapspark Bulskampveld.

De opgegeven prijs is een voorbeeldwoning, volledig afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. In deze prijs zitten alle materialen, keuringen, erelonen, nutsvoorzieningen, notariskosten, constructiewaarde + BTW, grondwaarde + registratierechten enz. vervat voor een volledig afgewerkt huis. U treedt op als bouwheer en Alpha Bouwpromotie ontzorgt u; vanaf voorontwerp tot oplevering heeft u 1 aanspreekpunt. U behoudt wel de volledige inspraak gaande van bouwstijl, materialen en afwerking.

Indeling: Inkomhal met een gastentoilet en een lichtrijke leefruimte met een open keuken die uitkijkt op de tuin en de achterliggende velden. Indien je van dieren houdt kan je ook een stuk extra weidegrond bij aankopen. De garage is inpandig, er is voldoende ruimte voorzien voor een praktische wasplaats. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van een douche. Er is een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de polyvalente zolderverdieping, die vrij kan worden ingericht naar de wensen van de bewoners.

Een E-peil van maximaal 30 wordt bereikt dankzij vloerverwarming (lucht-water warmtepomp) en een slim ventilatiesysteem. Bovendien genieten de kopers van een terugbetaling van de grondlasten gedurende 5 jaar.

Deze ruim

Neem contact op