Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11323801
Immoweb code : 11323801

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige, recente woning op 571m² + landelijk verzi...

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Wingene, nabij diverse invalswegen én op een boogscheut van het centrum, resideert deze recente, energiezuinige nieuwbouwwoning (2021). Het betreft een eigendom opgetrokken in 2021, ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 571m² mét prachtig landelijk verzicht. Deze lichtrijke woning werd uiterst smaakvol afgewerkt met hoogwaardige materialen én is instapklaar.

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De inkomhal biedt enerzijds rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een zithoek en een eethoek. Anderzijds biedt de inkom toegang tot een ruime bureelhoek, die zich bevindt in het verlengde van de woonkamer. Aansluitend bevindt zich de open keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, combi-oven, oven, vaatwas, spoelbak, koelkast + ingemaakte kasten. De keuken én woonkamer verlenen tevens directe toegang tot de tuin via een groot schuifraam. Aansluitend aan de keuken, treffen we een praktische berging/wasplaats aan + een ruime garage. De garage + berging bieden tevens een doorgang tot de tuin, via een aparte achterdeur.

Via de trap in de inkom, bereiken we het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden er zich drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een dressing. Tevens beschikt het verdiep over een...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op